Kapperszaak Hoensbroek – Ons kappersteam

Ons kappersteam

Haarstudio Mooi Zo begrijpt dat de kwaliteit van onze kapperszaak in Hoensbroek valt of staat bij de kwaliteit van ons kappersteam. Vandaar dat wij altijd strenge selectie-eisen hanteren bij het aannemen van ons personeel. Daarbij hechten wij grote waarde aan ervaring, vriendelijkheid en up-to-date kennis van ons team.


haarstudiomooizo-hoensbroek-moei

Moei

Eigenaresse van Haarstudio MOOI ZO! Gediplomeerd, met 21 jaar ervaring, zij kan u helpen met alle behandelingen en is gespecialiseerd in: Aziatisch haar, lang haar föhnen, straighten, blockhead, kleurtechnieken.

haarstudiomooizo-hoensbroek-Linda

Linda

Gediplomeerd kapster met 15 jaar ervaring, zij kan u helpen met alle behandeling en vragen, daar zij manager van de zaak is, gespecialiseerd in: kort haar föhnen, blockhead en kleurtechnieken.

haarstudiomooizo-hoensbroek-lindsey

Lindsey

Gediplomeerd met 10 jaar ervaring, een vrolijk gezicht in onze salon. Zij kan u helpen met alle behandeling en vragen, gespecialiseerd in: blockhead, kleurtechnieken waaronder highlights en ombre techniek.

haarstudiomooizo-hoensbroek-Jody

Jody

Gediplomeerd kapster met 9 jaar ervaring. Zij is een allround medewerkster die gespecialiseerd is in heer knippen, en lang haar d.m.v. Krullen en /of vlechten, en het zetten van highlights en lowlights. Ook kunt u bij haar terecht voor een complete metamorfose. U kunt bij haar terecht voor alle vragen en advies.

haarstudiomooizo-hoensbroek-Jody

Lin

Gediplomeerd kapster met 5 jaar ervaring. Een allround medewerker die u graag een nieuw kleurtje geeft, met kleurtechnieken waaronder highlights en lowlights. Zij is nog extra gediplomeerd in visagie. U kunt bij haar terecht voor alle vragen en advies.

haarstudiomooizo-hoensbroek-Kim

Kim

Gediplomeerd kapster met 17 jaar ervaring.
Een allround medewerker die gespecialiseerd is in het snijden van het haar, en verschillende kleurtechnieken.
Zij kan u helpen met alle behandelingen en vragen.

Delen: facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailfacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Volg ons: facebookgoogle_plusfacebookgoogle_plus