Wassen, knippen en kleuren bij Haarstudio Mooi Zo Hoensbroek

Wassen, knippen en kleuren

U kunt bij onze haar studio in Hoensbroek terecht voor uiteenlopende diensten met betrekking tot de verzorging van uw haar. Wij hebben ze voor het overzicht onderverdeeld in drie categorie├źn: wassen, knippen en kleuren. Hieronder vallen onze knipkunst, verven, kleurspoelingen, highlights, blonderingen, haarbehandelingen, permanenten en reguliere knipbeurten. Voor beschadigd haar hebben wij ook enkele professionele behandelingen voor u. De diensten van onze haarstudio in Hoensbroek bestaan uit:

haarstudiomooizo-hoensbroek-wassen

Wassen

Gezond haar houdt u gezond door het goed te verzorgen. Bij Haarstudio Mooi Zo! kunt u terecht voor uiteenlopende haarbehandelingen. Er zijn heel veel verschillende soorten haartypes die per type andere verzorgingsmiddelen nodig hebben. Bij ons wordt uw haartype tot de wortel geanalyseerd, zodat wij het op de best mogelijke manier kunnen wassen en verzorgen. Wij kunnen u vervolgens voorzien van gedegen advies over hoe u het zelf goed kunt behandelen. Dat is ook onderdeel van onze persoonlijke servicegerichtheid.

haarstudiomooizo-hoensbroek-knippen

Knippen

Iedere haarstijl kunnen wij voor u realiseren. Wilt u een trendy pony of wilt u gewoon een snelle knipbeurt, dan bent u bij Haarstudio Mooi Zo! aan het juiste adres. Onze kappers hebben de ervaring en de capabele capaciteiten om iedere knipbeurt tot volle tevredenheid van u, de klant, te realiseren. U kunt het zo apart hebben als u zelf wilt. Extraordinaire knipkunst vindt u bij onze haarstudio in Hoensbroek. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

haarstudiomooizo-hoensbroek-kleuren

Kleuren

Even iets heel anders op uw hoofd? Een nieuwe kleur in het haar? Wij zijn gespecialiseerd in het verven en kleurspoelen van uiteenlopende haartypes. Met duurzaam resultaat. Want u wilt natuurlijk lang kunnen genieten van uw nieuwe of hernieuwde kleur. Bijkleuren, helemaal nieuw of wat highlights? Bij ons gebeurt het op professionele wijze. Neem contact op met onze haarstudio in Hoensbroek voor meer informatie over onze kleurbehandelingen.

Delen: facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailfacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Volg ons: facebookgoogle_plusfacebookgoogle_plus